Alles wat je moet weten over het Tess V retourbeleid

Het kan gebeuren dat je een item bestelt bij Tess V dat toch niet helemaal naar wens is. Gelukkig heeft Tess V een duidelijk en eenvoudig retourbeleid. In dit artikel leggen we je alles uit over het retourneren van artikelen bij Tess V, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Wil je meer weten over andere retourbeleidsregels? Bekijk dan het artikel over Retourneren bij Shein of lees hier ook hoe het retourbeleid bij Kleertjes.com werkt.

Wat zijn de voorwaarden voor een retour bij Tess V?

Bij het retourneren van artikelen naar Tess V, zijn er een paar belangrijke voorwaarden waaraan je moet voldoen:

  • Het artikel moet ongedragen, onbeschadigd en voorzien zijn van de originele labels.
  • De artikelen moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking.
  • Producten die zijn gedragen, gewassen of beschadigd kunnen niet worden geretourneerd.
  • Gepersonaliseerde artikelen en bepaalde hygiëneproducten zijn uitgesloten van retour.

Hoe lang heb je om te retourneren?

Je hebt 14 dagen de tijd om een artikel terug te sturen naar Tess V. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen. Binnen deze 14 dagen moet je je retour aanmelden en ervoor zorgen dat het pakket tijdig wordt verstuurd.

Vraag je je af hoeveel sneetjes er in een brood zitten? Ontdek het hier!

Hoe werkt het retourproces?

Het retourproces bij Tess V is eenvoudig. Via je account kun je in het besteloverzicht de optie “retour aanmelden” selecteren. Zodra je de retour hebt aangemeld, ontvang je instructies over hoe je het item terug kunt sturen. Tess V biedt geen gratis retourzending aan, dus de kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling en verwerking

Nadat Tess V je retour heeft ontvangen, duurt het meestal 5 tot 10 werkdagen voordat de terugbetaling wordt verwerkt. Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt tijdens het afrekenen.

Kan ik een artikel ruilen bij Tess V?

Tess V biedt op dit moment geen ruilservice aan. Wil je toch een ander product ontvangen? Dan moet je het item dat je wilt ruilen retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Retourkosten bij Tess V

Bij Tess V zijn de retourkosten voor eigen rekening. Dit betekent dat je zelf moet betalen voor het terugsturen van het artikel. Zorg er dus voor dat je de verzendmethode goed kiest, zodat je zeker weet dat je pakket veilig aankomt.

Foto van Tienneke
Tienneke

Ik ben Tienneke, een enthousiaste schrijver met een brede interesse in uiteenlopende onderwerpen. Met een achtergrond in communicatie en een passie voor het vertellen van verhalen, verdiep ik me graag in verschillende thema's zoals gezondheid, technologie, cultuur en lifestyle. Mijn doel is om mijn lezers te informeren en te inspireren door complexe informatie op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Voor mij is schrijven niet alleen een beroep, maar ook een manier om mijn nieuwsgierigheid te voeden en mijn kennis te delen. Elk artikel dat ik schrijf, is een kans om een positieve impact te maken en lezers te prikkelen tot nadenken.