WE Fashion retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een artikel hebt gekocht bij WE Fashion en het product niet helemaal naar wens is. Gelukkig biedt WE Fashion een duidelijk retourbeleid aan waarmee je producten eenvoudig kunt retourneren. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe het retourproces werkt en waar je op moet letten bij het retourneren van WE Fashion producten.

Hoe werkt het WE Fashion retourproces?

Bij WE Fashion heb je de mogelijkheid om binnen 60 dagen na ontvangst van je bestelling artikelen te retourneren. Dit kan zowel in de winkel als via de post. Als je ervoor kiest om je product via de post te retourneren, heb je het WE Fashion retourformulier nodig dat je samen met het artikel moet meesturen.

Ben je benieuwd naar het retourbeleid van een andere bekende webshop? Lees dan hier alles over het retourbeleid van Shein.

Waar kan je het WE Fashion retourformulier vinden?

Het WE Fashion retourformulier wordt standaard bij je bestelling geleverd. Mocht je deze kwijt zijn, kun je hem eenvoudig downloaden via de website van WE Fashion. Het formulier moet volledig ingevuld en bij je pakket gevoegd worden om het retourproces soepel te laten verlopen.

Wist je dat kleertjes.com ook een soepel retourbeleid heeft? Bekijk hoe je makkelijk kunt retourneren.

Hoe meld je een WE Fashion retour aan?

Wil je online een retour aanmelden? Ga dan naar je account op de WE Fashion website en volg de stappen onder het kopje ‘Retour aanmelden’. Nadat je je retour hebt aangemeld, kun je het artikel inpakken en verzenden.

Ontdek ook wat de Zara zomer sale voor je in petto heeft en profiteer van de beste deals.

Wat zijn de kosten van een retour bij WE Fashion?

Wanneer je een artikel via de post retourneert, kunnen er retourkosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van het land waaruit je het product retourneert. In Nederland is het retourneren via een WE Fashion winkel gratis.

Hoelang duurt het voordat je je geld terugkrijgt?

Nadat WE Fashion je retourzending heeft ontvangen, duurt het doorgaans maximaal 14 dagen voordat je je geld terugkrijgt. De terugbetaling gebeurt via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor je oorspronkelijke bestelling.

Wat gebeurt er als je geen retourformulier hebt?

Zonder een correct ingevuld retourformulier kan je retourverzoek vertraging oplopen. Zorg er dus voor dat je dit altijd invult en meestuurt. Mocht je geen formulier meer hebben, download dan een nieuwe op de website van WE Fashion.

Foto van Tienneke
Tienneke

Ik ben Tienneke, een enthousiaste schrijver met een brede interesse in uiteenlopende onderwerpen. Met een achtergrond in communicatie en een passie voor het vertellen van verhalen, verdiep ik me graag in verschillende thema's zoals gezondheid, technologie, cultuur en lifestyle. Mijn doel is om mijn lezers te informeren en te inspireren door complexe informatie op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Voor mij is schrijven niet alleen een beroep, maar ook een manier om mijn nieuwsgierigheid te voeden en mijn kennis te delen. Elk artikel dat ik schrijf, is een kans om een positieve impact te maken en lezers te prikkelen tot nadenken.