Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding

Opleiding tot schoonheidsspecialiste Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding bezoek je op de Sarphatipark 103-105 in Amsterdam.

Meer informatie over Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding in Amsterdam

Op zoek naar een visagist Amsterdam? Je huid en gezicht zijn erg belangrijk. Daar weten ze bij Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding alles van. De visagisten van Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding verwelkomen je met plezier in deze kundige Opleiding tot schoonheidsspecialiste voor uitgebreid make-up advies.

Bij Opleiding tot schoonheidsspecialiste Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding ben je van harte welkom als je jouw huid of gezicht op plekken wilt laten accentueren of juist mindere punten wilt camoufleren door make-up. Wil je weten welke make-up past bij jouw huidtype? Bespreek je wensen met een visagist van Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding.

Mocht je langs willen komen, ben je bij deze Opleiding tot schoonheidsspecialiste aan de Sarphatipark 103-105 in Amsterdam welkom. Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding is ook telefonisch te benaderen om een afspraak in te plannen via: 31 6 54614461. Voor meer inzage, raden we aan https://dikpeeters.nl/ te raadplegen of klik meteen op de link van maps om de route te checken.

Routebeschrijving

  1. Dik Peeters Visagie en Haarstyling opleiding

Bezoekers bekeken ook