1. huidverzorging
  2. La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml

La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml

5/5

Wil je er ook graag verzorgd uitzien en je huid het beste geven om te stralen? Probeer dan eens deze La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml. Een heerlijk product om je huid optimaal te verzorgen. De La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml is een Vloeibaar substantie en heeft een inhoud van 125 ml. Lees snel verder voor meer informatie.

Specificaties La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml

Substantie

Vloeibaar

Alcoholvrij

Nee

Parfumvrij

Ja

Huidtype

Gevoelige huid

Inhoud

125 ml

Huidbehoefte

Geirriteerde & rode huid

Hydraterend

Ja

Ingrediënten

Aqua / Water / Isododecane / Isopropyl Palmitate / Potassium Phosphate / Sodium Chloride / Poloxamer 184 / Dipotassium Phosphate / Hexylene Glycol / Polyaminopropyl Biguanide / Ci 61565 / Green 6

Omschrijving van de La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml

De La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml is een absolute must-have voor iedereen die graag waterproof make-up draagt. Deze speciaal geformuleerde tweefase make-up reiniger is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige waterproof make-up moeiteloos te verwijderen, zonder dat je daarbij hoeft te wrijven in je gevoelige ogen. Deze oogreiniger is niet alleen effectief, maar ook uiterst zacht voor de huid rondom de ogen. Het is klinisch getest en geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Met slechts een paar druppels van deze reiniger op een wattenschijfje kun je al je waterproof make-up verwijderen, zonder dat je daarbij je huid irriteert. Daarnaast bevat de La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml ook kalmerende ingrediënten om de huid te verzachten en te hydrateren. Je zult merken dat je ogen na gebruik van deze reiniger niet alleen schoon en make-upvrij zijn, maar ook verfrist en gevoed aanvoelen. Kortom, deze oogreiniger is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, maar zachte manier om waterproof make-up te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml

Als je last hebt van Geirriteerde & rode huid dan is deze La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml geschikt voor jouw huid.

De La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml heeft een inhoud van 125 ml.

De La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml is geschikt voor de volgende huidtypen: Gevoelige huid.

De La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml is parfumvrij: Ja. Alcoholvrij: Nee.

De La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml heeft een Vloeibaar substantie. Makkelijk aan te brengen op je huid.

De La Roche-Posay Respectissime Waterproof Oogreiniger 125ml heeft de volgende ingrediënten: Aqua / Water / Isododecane / Isopropyl Palmitate / Potassium Phosphate / Sodium Chloride / Poloxamer 184 / Dipotassium Phosphate / Hexylene Glycol / Polyaminopropyl Biguanide / Ci 61565 / Green 6.

Bekijk nog meer producten voor gezichtsverzorging