Make me up

Unknown Make me up bezoek je op de Houtlaan 4a in Drachten.

Meer informatie over Make me up in Drachten

Op zoek naar een visagist Drachten? Je huid en gezicht zijn erg belangrijk. Daar weten ze bij Make me up alles van. De visagisten van Make me up verwelkomen je met plezier in deze kundige Unknown voor uitgebreid make-up advies.

Bij Unknown Make me up ben je van harte welkom als je jouw huid of gezicht op plekken wilt laten accentueren of juist mindere punten wilt camoufleren door make-up. Wil je weten welke make-up past bij jouw huidtype? Bespreek je wensen met een visagist van Make me up.

Mocht je langs willen komen, ben je bij deze Unknown aan de Houtlaan 4a in Drachten welkom. Make me up is ook telefonisch te benaderen om een afspraak in te plannen via: 31 6 23861390. Voor meer inzage, raden we aan http://makemeupstudio.nl/ te raadplegen of klik meteen op de link van maps om de route te checken.

Routebeschrijving

  1. schoonheidssalons en klinieken
  2. Make me up

Bezoekers bekeken ook