Marianne Hendriksma Grime en Visagie

Leverancier van schoonheidsproducten Marianne Hendriksma Grime en Visagie bezoek je op de Rijksstraatweg 115 in Haarlem.

Meer informatie over Marianne Hendriksma Grime en Visagie in Haarlem

Op zoek naar een visagist Haarlem? Je huid en gezicht zijn erg belangrijk. Daar weten ze bij Marianne Hendriksma Grime en Visagie alles van. De visagisten van Marianne Hendriksma Grime en Visagie verwelkomen je met plezier in deze kundige Leverancier van schoonheidsproducten voor uitgebreid make-up advies.

Bij Leverancier van schoonheidsproducten Marianne Hendriksma Grime en Visagie ben je van harte welkom als je jouw huid of gezicht op plekken wilt laten accentueren of juist mindere punten wilt camoufleren door make-up. Wil je weten welke make-up past bij jouw huidtype? Bespreek je wensen met een visagist van Marianne Hendriksma Grime en Visagie.

Mocht je langs willen komen, ben je bij deze Leverancier van schoonheidsproducten aan de Rijksstraatweg 115 in Haarlem welkom. Marianne Hendriksma Grime en Visagie is ook telefonisch te benaderen om een afspraak in te plannen via: 31 6 25392850. Voor meer inzage, raden we aan http://www.marianne-hendriksma.nl/ te raadplegen of klik meteen op de link van maps om de route te checken.

Routebeschrijving

  1. Marianne Hendriksma Grime en Visagie

Bezoekers bekeken ook