Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem

Unknown Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem bezoek je op de Verspronckweg 287 in Haarlem.

Meer informatie over Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem in Haarlem

Op zoek naar een visagist Haarlem? Je huid en gezicht zijn erg belangrijk. Daar weten ze bij Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem alles van. De visagisten van Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem verwelkomen je met plezier in deze kundige Unknown voor uitgebreid make-up advies.

Bij Unknown Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem ben je van harte welkom als je jouw huid of gezicht op plekken wilt laten accentueren of juist mindere punten wilt camoufleren door make-up. Wil je weten welke make-up past bij jouw huidtype? Bespreek je wensen met een visagist van Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem.

Mocht je langs willen komen, ben je bij deze Unknown aan de Verspronckweg 287 in Haarlem welkom. Momentje voor jezelf - schoonheidssalon Haarlem is ook telefonisch te benaderen om een afspraak in te plannen via: 31 6 45818639. Voor meer inzage, raden we aan http://www.momentje-voor-jezelf.nl/ te raadplegen of klik meteen op de link van maps om de route te checken.

Routebeschrijving

  1. schoonheidssalons en klinieken
  2. Momentje voor jezelf – schoonheidssalon Haarlem

Bezoekers bekeken ook